تاریخ انتشار: یکشنبه 13 آبان 1403
بازدید:
62
به گزارش روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، آیتالله عباس کعبی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان و نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، بعدازظهر امروز، شنبه ۱۲ آبانماه از بخشهای مختلف سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و تحریریههای فارسی و بینالمللی این خبرگزاری بازدید کرد.
در جریان این بازدید، جلیل بیتمشعل، رئيس سازمان قرآنی دانشگاهیان و جمعی از مدیران این سازمان گزارشی از روند تولید و انتشار اخبار در ایکنا و نیز فعالیتهای مراکز تابعه سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور به آیتالله کعبی ارائه کردند.
آیتالله عباس کعبی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان با حضور در تحریریه ایکنا به ذکر چند نکته قرآنی اشاره کرد و افزود: بنابر نص صریح آیه قرآن «ص وَالْقُرْآنِ ذِي الذِّكْرِ» خداوند همواره به انسانیت بر پایه حقیقت تذکر میدهد. بخش زیادی از قرآن، تذکر و تلنگر به انسانیت است تا انسانیت انسان زنده شود.
وی ادامه داد: بخش دوم قرآن، تفکر است. تفکر غیر از مطالعه است چراکه ممکن است در حوزه مطالعات به اوج برسیم اما لزوماً یک مطالعهکننده، یک متفکر نیست. متفکر یعنی فردی که از معلوم به مجهول میرسد و مرزهای دانش را گسترش میدهد.
آیتالله کعبی با تأکید بر اینکه بخش سوم قرآن علاوه بر تذکر و تفکر، طرح و برنامه پیشرفت و تحقق حیات طیبه و تمدنسازی است، اظهار کرد: اگر بتوانیم تلنگرهای انسانی را از قرآن استخراج کنیم تا انسانیت بر پایه احیای حقیقت و فطرت انسانها، زنده شود و در بخش تفکر نیز چگونگی تفکر قرآنی، تدبر کردن و استخراج شاخصههای برنامههای قرآنی برای ساماندهی زندگی انسان معاصر، انجام شود و در کنار آن تمام این سنجهها را به زبان رسانه استخراج کنیم، آن هنگام میتوانیم تحولی در حیات انسان معاصر ایجاد کنیم و همچنین میتوانیم قرآن را از مهجوریت دور کنیم.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان تأکید کرد: یکی از راههای مهجوریتزدایی از قرآن، این است که به زبان زنده معاصر، پاسخگوی نیازهای انسان معاصر بر پایه عقلانیت، معنویت، عدالت با تلفیق ماهرانه علم و ایمان باشیم.