مدیریت زمان و استفاده بهینه از آن موضوعی است که کتابهای زیادی در مورد آن تالیف، تدوین و ترجمه شده است. انسانها می خواهند در کمترین زمان بیشترین و مفیدترین اطلاعات را بدست بیاورند و بتوانند به همه ی امور خود برسند.
کتابخوانی هم جزو ضرورتهای زندگی انسان ها است که مردم به دلایل مختلفی از آن غافل هستند. ما با شناسایی و رفع موانع گسترش کتابخوانی می توانیم فرهنگ آن را در جامعه نهادینه نماییم.
یکی از موانع، حجیم بودن و سنگین بودن کتب مفید می باشد که با تهیه خلاصه ای مناسب از آن میتوان این مانع را از میان برداشت. یکی دیگر از این موانع عدم توجه ناشران به استفاده از ابزارهای هنری مناسب برای تولید جذاب بسته بندی کتاب می باشد.
مرکز فرهنگی دانشجویی امام ،ولایت فقیه و انقلاب اسلامی جهاددانشگاهی کتاب بسیار مفید و اثربخش چهل حدیث حضرت امام خمینی (ره) را با توجه به لزوم خلاصه نویسی و بسته بندی زیبا و طراحی جذاب ، چاپ و منتشر نموده است.
از جمله اهداف مرکز جهت انتشار این کتاب ،گسترش فرهنگ کتابخوانی ،کمک به نسل جوان دانشگاهی در امر خودسازی و مجاهده با نفس و شناساندن هرچه بیشتر بعد معنوی شخصیت حضرت امام خمینی (ره) بوده است .
پس از بررسی کتاب چهل حدیث حضرت امام خمینی (ره) ، به تلخیص نویسنده توانمند جواد محدثی، جلسات مستمر و طولانی با تیم طراحی و مشاور چاپ آغاز گردید.خلاصه ای از کتاب در اختیار تیم طراح قرار گرفت و پس از برگزاری حدود 150 نفر ساعت جلسه طرح کلی کتاب از بعد تصویرسازی به تصویب رسید . عنوان "به خودآ" نیز با نظر جمع پذیرفته شد و کار طراحی کتاب از اولیل آذر ماه 91 آغاز گردید.
یکی از مهمترین تاکیدات مرکز سرمایه گذاری زمانی ، فکری و مادی مناسب برای تولید اثری ارزشمند و بی نظیر از بعد تصویرسازی بود که با تلاشهای انجام گرفته انتظارات برآورده شد و پس از بررسی طرحهای مختلف متناسب ترین طرح که در ارتباط نزدیک معنایی با کتاب و موضوع آن بود برگزیده شد.
زیربنای اصلی تصویرسازی انجام شده حدیث جنود عقل و جهل و آیه شریفه ی "کلمه طیبه کمثل .... " می باشد.
همزمان با فعالیتهای تیم طراحی، پیگیری برای دریافت شابک ، فیپا و مجوز چاپ در موسسه تنظیم و نشر و وزارت ارشاد و مقدمات خرید کاغذ چاپ و هماهنگی های مورد نیاز برای چاپ کتاب انجام شد .
طراحی کتاب به خودآ که فولدری شامل 10 کتاب 64 صفحه ای با قطع 12*16.5 است اواسط اسفندماه 1391 به پایان رسید و از همین تاریخ کار چاپ 5000 جلد از این کتاب آغاز شد و تا اواخر فروردین 92 به طول انجامید.