تاریخ انتشار: یکشنبه 23 مهر 1396
بازدید:
3042
در حال اجرا
از سوی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان البرز، رازهای ارتباط کاریزماتیک با زبان بدن بررسی میشود.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان البرز، جمشید ندافی شیرذیلی، رئیس اداره فعالیتهای دینی، ادبی و هنری جهاد دانشگاهی البرز گفت: بشر پیش از آنکه قدرت تولید اصوات را در نزد خود یافته باشد به قدرت ایما، اشاره، توان حرکتی، نشان دادن حالات، عواطف و احساسات خود پی برده بود و نیز به تسلط خویش در رسم و ترسیم آنچه در ذهن داشت، آگاه بود.
وی افزود: تمامی مردم جهان در غم، شادی، درد، رنج و احساسات خوشایند، فارغ از تفاوتهای زبانی، تقریباً واکنشهایی شبیه هم دارند؛ به گونهای که در قبال آثار و عوامل دردآور، ناله و گریه میکنند و در برخورد با رخدادهای فرحبخش میخندند، کف میزنند و پایکوبی میکنند، این رفتار آدمی بین همه اقوام و زبانها مشترک است؛ بنابراین حرکت بدن وسعت فراگیری در رفتار بین آدمیان دارد.
این مسئول یادآور شد: از آنجا که آشنایی با مهارتهای ارتباطی و تسلط به آن یکی از مهمترین عوامل در موفقیت افراد جامعه میباشد، نداشتن مهارت ارتباطی موثر و ابراز وجود به اقداماتی همچون گوشهگیری، پرخاشگری و ... منجر خواهد شد؛ بنابراین تجهیز افراد جامعه به خصوص دانشجویان به مهارتهای ارتباطی میتواند موجب ایجاد اعتماد به نفس، خلاقیت، امیدواری، احترام و تعامل بهتر با دیگران و ایجاد پنداره مثبت به محیط زندگی شود.
ندافی تصریح کرد: ارتباط کلامی که با نوشتن یا سخن گفتن انجام میشود تنها 7 درصد از ارتباطات آدمی را شکل میدهد و 93 درصد دیگر این ارتباط به وسیله مهارتهای غیرکلامی و زبان بدن انجام میشود. ارتباط غیرکلامی شامل لحن، زیر و بمی و میزان صدا، ژستها و حرکات بدن یعنی چشم، دست، پا و صورت، حالت ایستادن، لباس و نوع پوشش و فاصله میان افراد میباشد.
وی در ادامه با اشاره به اهداف و نتایج کاربردی این نشستها برای بهرهمندان گفت: در این نشستها اهدافی نظیر پی بردن به صدق و کذب بودن پیامهای کلامی با استفاده از پیامهای غیرکلامی شخص گوینده، آموختن شیوه ابراز وجود در تعاملات با زبان بدن، داشتن فن بیان موثر با بهرهگیری از زبان بدن و کسب توان ارائه بهتر در سخنرانیها با بکارگیری زبان بدن دنبال خواهد شد.
ندافی در خاتمه عنوان کرد: سلسله نشستهای «رازهای ارتباط کاریزماتیک با زبان بدن» با ارائه دکتر سیدعیدالله قاسمتبار، عضو هیات علمی گروه روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه خوارزمی روزهای دوشنبه از ساعت 18 الی 20 در سالن الغدیر دانشکده ادبیات دانشگاه خوارزمی در کرج برگزار خواهد شد که نخستین جلسه این نشستها از دوشنبه 24 مهر ماه آغاز میشود.