تاریخ انتشار: شنبه 1 آذر 1404
بازدید:
18
کتاب روغن های خوراکی، ترکیب، خصوصیات، فرآوری و کاربرد تألیف دکتر سید امیرحسین گلی (استاد علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان) مریم مراد عباسی و مریم عبدالهی(دانشجویان دوره دکتری علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان) و مریم جعفری(دانش آموخته علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان) که توسط انتشارات واحد در سال 1403 چاپ شده است، به عنوان کتاب برگزیده در سی و دومین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی معرفی شد و لوح تقدیر، جایزه و تندیس مراسم به دانشجویان مولف اهدا شد.
آئین اختتامیه سی و دومین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی عصر روز ۲۷ آبانماه، توسط سازمان ترویج مطالعه و نشر این نهاد با حضوردکتر غلامعلی حدادعادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، دکتر علی منتظری رئیس جهاددانشگاهی، دکتر قادر آشنا دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور و دکتر محمود مهرداد شکریه رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران در محل تالار شهید بهرامی این دانشگاه برگزارشد. دکتر حامد علیاکبرزاده، رئیس سازمان انتشارات جهاددانشگاهی و دبیر سی و دومین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی نیز طی سخنانی اظهار کرد. در این دوره از جشنواره کتاب سال دانشجویی، هزار و ۱۶ اثر از دانشجویان دریافت شد که نسبت به سال گذشته، با ۶۰۰ اثر، رشد قابل توجهی نشان میدهد. آثار در شش گروه اصلی شامل فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم انسانی، هنر و معماری، علوم پایه و علوم پزشکی و همچنین، در دو بخش ویژه شامل «ادبیات پیشرفت» و «مطالعات جمعیت» ارزیابی شدند. فرآیند داوری از پایان خرداد تا پایان شهریور انجام شد و از میان تمامی آثار، هفت اثر به عنوان برگزیده و ۱۰ اثر به عنوان شایسته تقدیر انتخاب شدند. علیاکبرزاده تصریح کرد: نکته قابل توجه این است که بیشترین مشارکت در حوزه علوم انسانی با ۴۱ اثر، علوم پزشکی ۱۰۶ اثر، فنی و مهندسی ۵۷ اثر، علوم پایه ۴۴ اثر، هنر و معماری ۳۹ اثر و کشاورزی و منابع طبیعی ۲۵ اثر بوده است. ۲۷ گروه داوری مسئول ارزیابی آثار بودند که سطح علمی جشنواره را به نحو قابل توجهی ارتقا دادهاند. این جشنواره همواره همپای هفته کتاب جمهوری اسلامی و جوایز ملی کشور برگزار شده و معتبر محسوب میشود. وی گفت: امید است برگزیدگان این دوره از مزایا و حمایتهای نهادهای مرتبط بهرهمند شوند. جهاددانشگاهی با بیش از ۳۲ سال تجربه برگزاری این جشنواره، آن را بخشی از وظایف خود میداند و انتظار میرود دستگاههای دیگر نیز توجه ویژهای به دانشجویان نخبه و استعدادهای کشور در حوزه علم و فرهنگ داشته باشند. با همراهی همه نهادها، کیفیت برگزاری جشنواره و ارتقای انگیزه دانشجویان افزایش خواهد یافت. امیدواریم این برنامه با کیفیت مطلوب تا پایان ادامه یابد و در دورههای آینده نیز بتوانیم خدمتگزار فرهنگ، کتاب، انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی و دانشجویان عزیز باشیم. یادآور میشود، در پایان این مراسم و با حضور مسئولان کشوری و جهاددانشگاهی از برگزیدگان سی و دومین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی تجلیل شد. در جشنواره امسال، ۱۰۱۶ اثر در شش گروه تخصصی و دو شاخه بخش ویژه دریافت شد که از میان آنها ۷ اثر برگزیده و ۱۰ اثر شایسته تقدیر معرفی شدند.