تاریخ انتشار: دوشنبه 14 آبان 1403
بازدید:
12
به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:
چاپ دوم کتاب «اصول تولید و پرورش کاربردی قارچ خوراکی» وارد بازار نشر شد.
چاپ دوم کتاب «اصول تولید و پرورش کاربردی قارچ خوراکی» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «اصول تولید و پرورش کاربردی قارچ خوراکی» تألیف دکتر مریم حقیقی– رضا ابوالقاسمی، دارای 217 صفحه، در هفت فصل، در قطع وزیری، چاپ و راهی بازار کتاب شد.
در معرفی این کتاب آمده است: این کتاب اطلاعات جامعی از انواع قارچهای خوراکی قابلکشت و عرضه به بازار ازجمله قارچ دکمهای، قارچ صدفی و... را ارائه میکند. همچنین راهکارهای مدیریتی مطلوب در زمینهی راهاندازی کارگاههای پرورش خانگی و صنعتی، اصول و نحوهی پرورش قارچهای خوراکی، مبارزه با بیماریها و آفات مهم و مدیریت تولید قارچهای خوراکی را بهطور مفصل و دقیق بیان میکند.
چاپ دوم این کتاب در پاییز 1403 با قیمت یك میلیون و نهصد و شصت هزار ریال عرضه شد و علاقمندان میتوانند بهمنظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.