جمعه 31 فروردین 1403
منوی سایت
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
صفحه مخصوص واحدها
پیوند ها
...............................................
تبلیغات
- مرکز آموزش سازمان فعالیت های قرآنی جایزه ملی ایسپا
مراسم تقدیر از فعالان نظرسنجی های انتخاباتی دوازدهمین دوره ریاست جمهوری برگزارشد
تاریخ انتشار: سه شنبه 28 شهریور 1396

به گزارش روابط عمومی ایسپا ، مراسم تقدیر از فعالان نظرسنجی‌های انتخاباتی دوازدهمین دوره ریاست جمهوری 27 شهریورماه با حضور معاونین فرهنگی جهاد دانشگاهی و مدیران اجرایی شعب مرکز افکارسنجی دانشجویان کشور در سازمان قرآنی دانشگاهیان برگزار شد.
 محمد آقاسی، رییس مرکز افکارسنجی دانشجویان کشور از چشم‌انداز این مرکز برای برقراری ارتباط با سایر کشورها خبر داد و گفت: تاکنون با چند کشور وارد مذاکره شده‌ایم.
سپس محمد آقاسی، رییس مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران به بیان نظرات خود پرداخت. وی در ابتدا اظهار کرد: بر اساس مبانی علم مدیریت، اگر سه نشانه در یک سازمان و یا یک شخص وجود داشته باشد، نشانگر وجود اختلال در آن سازمان است. اولین نشانه، این است که یک سازمان بخواهد همه چیز را برای خودش داشته باشد. چنین سازمانی اگر استراتژی مکتوب هم داشته باشد دچار مشکل است و برای حل آن لازم است روی نقاط خاص و مشخص تمرکز کند.
وی افزود: دومین نشانه، بیماری مشابهت است؛ یعنی در عرصه رقابت همه احساس می‌کنند که از دیگران متفاوت هستند. واقع امر این است که ما یکی هستیم شبیه به همه و تفاوتی بین ما نیست. لذا ما باید سعی کنیم که نقاط تمایز روشنی از رقبایمان داشته باشیم. سومین نشانه هم عدم تنش خلاق است. مدیران باید کشش خلاق داشته باشند؛ یعنی از صبح که بیدار می‌شوند باید هدف معلوم و مشخصی داشته و آن را دنبال کنند.
آقاسی در ادامه به موضوع شعب استانی مرکز افکارسنجی دانشجویان اشاره کرد و گفت: نقطه تمایز ایسپا، شعب استانی است و لاغیر. بر اساس بر اساس داده‌های جدول S.W.O.T برای چندسال پیاپی هم نقطه ضعف ما و همه نقطه قوتمان شعب استانی بودند؛ چرا که به شعب استانی رسیدگی نمی‌کردیم. از سال ۹۴ به طور ویژه روی شعب استانی سرمایه‌گذاری کردیم و توجه‌مان را بیش از پیش معطوف شعب ساختیم.
رئیس مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران ادامه داد: در سال 95نشستی در اردیبهشت ماه برگزار شد که چهارمین نشست مدیران اجرایی بود. ما در آن زمان دورخیزمان را برای انتخابات 96 شروع کردیم اما این موضوع را اعلام نکردیم. بعد از آن نشست، ۵ نشست منطقه‌ای برگزار شد که یک دلیلش ایجاد آمادگی برای سال 96 بود؛ چراکه شعب باید با جان تازه علمی کارشان را انجام می‌دادند.
وی افزود: ما یک نشست در تهران داشتیم و ۵ نشست منطقه‌ای که در مجموع ۶ نشست می‌شود. بعد از این رفت‌وآمدها به این نتیجه رسیدیم که باید ارتباط مستمر با شعب استانی داشته باشیم. بنده بنا داشتم که هر روز با یکی از مدیران اجرایی صحبت کنم اما این طرح عملی نشد. در عوض بنده دو دور کامل با همه مدیران اجرایی صحبت کردم و دور سوم هم شروع شده است.
رئیس مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران اضافه کرد: برای ایجاد تعامل مستمر، نیاز بود که به صورت سیستمی چاره اندیشی شود به همین دلیل یک ساختار جدید به مرکز افکارسنجی دانشجویان اضافه کردیم و آن شورای مشورتی شعب ایسپا بود که با حضور نمایندگانی از معاونت فرهنگی و شعب استانی تشکیل شده بود. این شورای مشورتی در سال جاری دو دوره نشست برگزار کرده است.
آقاسی پس از بیان گزارشی از وضعیت گذشته ایسپا به برنامه‌های این مرکز در آینده نیز اشاره کرد و گفت: برنامه آینده ایسپا، تمرکز بر روابط بین‌الملل است و در برنامه ۵ ساله ششم ایسپا، این نقطه نقطه‌ی برجسته‌ای است. در این میان شعب استانی اهمیت پیدا می‌کنند و دیگر نمی‌شود سطح شعب مانند قبل باشد چراکه انتظارها بالاتر رفته است.
وی با اشاره به مذاکرات انجام شده با مراکز افکارسنجی روسیه، آلمان و عراق برای ایجاد زمینه همکاری اظهار کرد: شعب استانی باید برای ایام اربعین آمادگی داشته باشند چراکه امکان دارد برنامه‌ای برای نظرسنجی از زائران اربعین طراحی شود. نقطه‌ای که ما نگاه می‌کنیم دیگر انتخابات 96نیست. انتخابات 96 تمام شد و اکنون، نقطه مدنظر ما روابط بین‌الملل است. فضای ایسپا فضای سابق نیست و بنای ما بر ایجاد ارتباطات بین‌المللی استوار است.
وی در پایان سخنان خود به را‌ه‌های ارتباطی ایسپا اشاره و خاطرنشان کرد: از بهمن سال 94 سایت ایسپا تغییر کرده است و به سه زبان فعالیت می‌کند. همچنین راه‌اندازی اتوماسیون شعب موضوع دیگری است که انتظار داریم در سال 96 به نتیجه برسد. نظرسنجی سبز هم عنوان نرم افزاری است که از سال 94 در دستور کار قرار گرفته و در سال 95در تهران عملیاتی شده است. امروز ورژن جدید این نرم‌افزار قابل بهره‌برداری است.
در پایان نشست، توضیحاتی در خصوص فواید و نحوه استفاده از نرم‌افزار نظرسنجی سبز ارائه شد و در نهایت از فعالان نظرسنجی‌های انتخاباتی دوازدهمین دوره ریاست جمهوری تقدیر به عمل آمد.
لازم به ذکر است مرکز افکارسنجی دانشجویان کشور (ایسپا) موفق شد در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 96، نتایج انتخابات را با یک درصد خطا پیش‌بینی کند.
 گفتنی است : در ابتدای نشست سرپرست معاونت ارتباطات و اطلاع‌رسانی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) پیام سعید پورعلی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی كه به دليل ماموريت در اين نشست حضور نداشتند، را قرائت کرد.

ارسال نظر:
نام:

پست الکترونیکی:

آدرس وبسایت یا وبلاگ:

نظرشما:

لطفا عبارت را در کادر مربوطه وارد نمایید

قوانین سایت:
  • نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
  • اگرچه تلاش می شود نظرات ظرف 2ساعت تعیین تکلیف شوند اما نظراتی که پس از ساعت 17 نوشته شود حداکثر تا 10 صبح روز بعد منتشر می شوند
  • پس از تکمیل فرم بر روی دکمه ثبت کلیک نمایید.
نظرات شما: