شنبه 1 اردیبهشت 1403
منوی سایت
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
صفحه مخصوص واحدها
پیوند ها
...............................................
...............................................
...............................................
...............................................
تبلیغات
- مرکز آموزش سازمان فعالیت های قرآنی باشگاه گردشگری
بازدید مستعدین برتر بنیاد ملی نخبگان از کارخانه می ماس و شهرك سينمايي غزالي
تاریخ انتشار: شنبه 3 مهر 1395

به گزارش روابط عمومی مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان ایران(ISTTA)، مستعدین برتر بنیاد ملی نخبگان در قالب یازدهمین دوره طرح ملی "ایران، مرز پرگهر" طي  اردوي يك روزه از كارخانه توليد لبنيات و محصولات غذايي مي ماس و شهرك سينمايي غزالي بازديد كردند.
كارخانه مي ماس نخستين مقصد اين اردوي علمي - فرهنگي بود و در ابتدای اين بازدید مهندس ايازه مسئول واحد كنترل كيفيت و آزمايشگاه اين واحد توليدي ضمن خیرمقدم و توضيح تاريخچه شكل گيري و توسعه اين شركت، به معرفی بخش هاي مختلف كارخانه و ظرفیت و تنوع محصولات آن پرداخت و مستعدین برتر را با طرح هاي مختلف توسعه اي شركت و تکنولوژی و دستاوردهای آن آشنا كرد.
ايشان همچنين ضمن اشاره به خواص شیمیایی و فیزیکی پیچیده شير به دليل وجود ترکیبات مختلف در آن توضيحاتي را در خصوص آزمايش هاي روزانه و متداول اين كارخانه مانند اندازه گیری چربی شیر، اندازه گیری اجزای شیر، اندازه گیری ماده جامد چربی شیر، اندازه گیری پروتئین شیر باروش جذب رنگ، اندازه گیری لاكتوز شیر، آزمایش جوش، آزمایش احیای متیلن بلو، تشخیص وجود عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر، تشخيص آنتی بیوتیك ها و  تشخیص آب افزودنی به شیر و نظاير آن اشاره كرد تا در نهايت محصول به صورت سالم به دست مصرف كننده برسد و مردم بي هيچ شبهه‌اي و با اطمينان از محصولات آن مصرف كنند.
پس از صحبت های مهندس ايازه، مستعدين برتر براي آگاهي از عملیات هایی که روی شیر انجام می پذیرند شامل دریافت، خنک سازی، ذخیره سازی، جداسازی، پاستوریزاسیون و ... از  چند آزمایشگاه مربوطه و نيز مخازن دوجداره نگهداری شیر خام، دستگاه پاستوریزاتور، دستگاه هموژنایزر، دستگاه شیرینگ پک و دستگاههاي پركن و يخچال هاي نگهدارنده ديدن كردند.
لازم به ذكر است شرکت لبنیات مي ماس از سال 1351 به ثبت رسیده و کارخانه اين شركت در اول اردیبهشت ۱۳۵۳ با استفاده از دستگاه ها و ماشین آلات مدرن اولین محصولات لبنی پاستوریزه و هموژنیزه خود را به بازار عرضه نمود. محصولات این کارخانه شامل انواع لبنیات پاستوریزه (شیر، ماست، خامه، انواع پنیر، انواع دوغ) انواع دسر (کرم کارامل، ژله، پاناکوتا، شله زرد، شیر برنج، مسقطی) کیک، سالاد الویه و انواع آبمیوه های طبیعی است.
بازدید از شهرك سينمايي غزالي از برنامه هاي ديگر اين اردو بود  که مستعدین برتر طي آن از دکورهای خیابان‌ها و ساختمان‌های مربوط به فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی ايجادشده در اين شهرك ديدن كردند.
در ابتداي اين بازديد حسين زارعي راهنماي تخصصي اين شهرك ضمن توضيحي از تاريخچه و روند ايجاد اين شهرك، به تلاش هاي علی حاتمی، کارگردان شهیر سینمای ایران كه هم‌زمان با آغاز تولید سريال هزار دستان با استفاده ازعکس‌هایی از ساختمان‌ها، عمارت‌های دولتی، محله‌ها، خیابان‌های تهران و لباس و نوع پوشش اين شهرك را احداث كرده بود، اشاره كرد و توضيحاتي در خصوص لوکیشن های موجود و مجموعه دكورها و بناهاي در شهرک ارائه كرد.
در ادامه مستعدین برتر از لوکیشن سريال مریم مقدس، لوکیشن شهر کوفه، لوکیشن لاله زار، لوکیشن کلاه پهلوی، لوکیشن سرزمین کهن، اورشلیم و بخشي از لوكيشن هاي سريال شهرزاد ديدن كردند.
لازم به ذكر است كه شهرک سینمایی و تلویزیونی غزالی در سال ۱۳۵۸ توسط کارگردان فقید ایرانی، علی حاتمی در کیلومتر 16 جاده مخصوص کرج ساخته شده و ساعات بازدید از آن همه روزه از ساعت 9 تا 16 است.

ارسال نظر:
نام:

پست الکترونیکی:

آدرس وبسایت یا وبلاگ:

نظرشما:

لطفا عبارت را در کادر مربوطه وارد نمایید

قوانین سایت:
  • نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
  • اگرچه تلاش می شود نظرات ظرف 2ساعت تعیین تکلیف شوند اما نظراتی که پس از ساعت 17 نوشته شود حداکثر تا 10 صبح روز بعد منتشر می شوند
  • پس از تکمیل فرم بر روی دکمه ثبت کلیک نمایید.
نظرات شما: