محمد تقي حسين پور با اعلام اين خبر، اظهار کرد: اثر «مخاطرات گیاهان سمی در تغذیه » توسط دکتر مهرداد استادپور، منال حمیدی و دکتر پویا پارسائی گردآوری و تألیف شده است.
وي افزود: اين كتاب شامل چهار فصل است.
سرپرست معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان گفت: سموم طبیعی در انواع مختلفی از گیاهان وجود دارد. نقش این سموم به عنوان ترکیبات ثانویه در گیاهان به عنوان یک مکانیسم دفاعی برای محافظت از آن ها در برابر علفخوران و حشرات و نیز جلوگیری از ایجاد بیماری ایفای نقش می کنند. برخی از این گیاهان ممکن است به عنوان غذا مصرف ش.ند. این مواد سمی زمانی که بیشتر از حد باشد و یا زمانی که به درستی پردازش نشوند، می تواند به طور بالقوه برای سلامتی انسان و حتی حیوانات خطرناک باشد و باعث مسمومیت غذایی شود. در این کتاب سعی بر آن شده تا با تفکیک و معرفی ترکیبات سمی در گیاهان به شناختی نسبی در خصوص سمیت هر گیاه و ترکیبات خطرناک آن شناختی نسبی در خصوص سمیت هر گیاه و ترکیبات خطرناک آن شناختی نسبی در خصوص سمیت هر گیاه و ترکیبات خطرناک جهت پیشگیری و کنترل مسمومیت های ناشی از توکسین های گیاهی بپردازیم.
حسين پور با بيان اين که انتشارات جهاددانشگاهي به عنوان يکي از معتبرترين موسسات نشر دانشگاهي در ايران، تلاش ميکند در کوتاه ترين زمان ممکن آثار دانشگاهيان و اساتيد را به چاپ برساند، تاکيد کرد: انتشارات جهاد دانشگاهي استان در سال 94 راهاندازي شده و تمامي اساتيد دانشگاهي و صاحب نظران و مولفان ميتوانند براي اخذ مشاوره در خصوص مراحل تاليف کتاب و چاپ آثار خود به دفتر انتشارات جهاددانشگاهي استان واقع در دانشگاه شهرکرد- جنب دانشکده منابع طبيعي - معاونت فرهنگي جهاددانشگاهي مراجعه کرده و يا با شماره 32320323 يا 32320070تماس حاصل کنند.